Atpakaļ uz sākumu

SEB klientu centrs

14. maijs 2019.gads

Dažas tikšanās mēdz būt formālās, bet citas tieši otrādi – norit labāk neformālākā gaisotnē. Esam parūpējušies, lai SEB bankas klienti varētu justies ērti un arī bankas darbiniekiem būtu iespēja pielāgoties dažādām darba situācijām.

Šo projektu īpašu padara arī tas, ka esam iestrādājuši virkni nestandarta risinājumu, kā piemēram, iebūvētus puķupodus, iebūvētus atpūtas punktus un dīvānus. Nodrošinājām arī ierastākas lietas – konferenču un uzgaidāmās zonas mēbeles.

..

Klusuma telpas pieprasa atsevišķu uzmanību – šajā projektā redzams, cik organisks ir to novietojums telpā, piešķirot tai jaunas funkcijas, interesanti papildinot un uzlabojot interjeru.

Projekta autors Jānis Mežulis.

Projekts tapis sadarbībā ar Vizuālās modelēšanas studijas arhitektiem.