Back to the beginning

Shopping mall ALFA

September 13, 2019

To meet the growing demand, Alfa shopping mall underwent an extension involving the construction of a three-storey retail building and a multi-storey car park in 2019. “Kate” team also took part in this major upgrade providing furniture set up for 3 lounge zones and a special relaxing room for families with children.

A stand out feature we are proud of are the supplied plywood benches Segment made by “Kate”. They are created for public environments of heavy flow consisting of numerous plywood sheets linked together gaining different length as well as various forms.

In this particular project the benches are equipped with embedded electric charging points keeping visitors’ smart devices always fully charged and combining the useful with the pleasing while waiting somebody or just having some rest.

Author of “Kate” project: architect Jānis Mežulis